• 29 Απριλίου 2016
cell phone

Προστασία από την επιβλαβή ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων.
cell-phone-chip-158x300-158x300Το προστατευτικό chip “Torsion” είναι μία λεπτή, πλαστικοποιημένη πλάκα μεγέθους 20mm x 38mm x 0.1mm. Περιέχει κρυστάλλους fractal με ενεργές ουσίες που εμποδίζουν την βλαβερή ακτινοβολία, με βάση την αρχή της μετατροπής της αρνητικής, επιβλαβούς ακτινοβολίας σε θετική, ευεργετική για τους ανθρώπους.
cell-example-300x225-300x225Το προστατευτικό chip μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί κάτω από την μπαταρία των κινητών τηλεφώνων. Σε μοντέλα στα οποία το καπάκι δεν είναι αποσπώμενο ή λείπει (όπως στο iPhone), το chip τοποθετείται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου με διάφανη, κολλητική ταινία, και καλύπτεται από τη θήκη του κινητού τηλεφώνου. Σύμφωνα με τις έρευνές μας, το προστατευτικό chip Torsion TM μπορεί να ουδετεροποιήσει το 99% των βλαβερών επιδράσεων της μη ιονίζουσας ακτινοβολίας από τα κινητά τηλέφωνα. Η αποτελεσματικότητα του chip Torsion TM επιβεβαιώθηκε από ανεξάρτητη έρευνα του WHO (World Health Organisation) –υπερσύνδεσμος-, και το Ανώτατο Συμβούλιο Περιβάλλοντος της Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας , συνέστησε να χρησιμοποιηθεί το τσιπ προστασίας στο Πρόγραμμα Βιομηχανίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, «Προστασία και ενίσχυση της Υγείας 2003-2010».

№М3-270 / 07 από τις 18 Οκτωβρίου 2007 –υπερσύνδεσμος.
cell-protection_example-300x224Το chip Torsion TM προορίζεται κυρίως για λόγους υγείας . Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι η ακτινοβολία που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα, ακόμα και σε κατάσταση αναμονής , μειώνει την αποτελεσματικότητα και την προσοχή του χρήστη, επηρεάζει την διάθεση και την υγεία του, προκαλώντας κούραση και πονοκεφάλους.

Ακόμα, είναι δυνατόν να δημιουργηθούν μη αναστρέψιμες παθολογικές αλλαγές στον εγκέφαλο, στο κεντρικό νευρικό και ανοσοποιητικό σύστημα, στα αιμοφόρα αγγεία (αντίγραφο από το έγγραφο της ιατρικής έρευνας).

mobileΤο προστατευτικό chip δικής μας κατασκευής εξουδετερώνει τις βλαβερές συνέπειες της μη ιονίζουσας ακτινοβολίας που αναφέρθηκαν παραπάνω, ενώ λειτουργεί ως ένα είδος «βιολογικού διορθωτή», συσσωρεύοντας και εκπέμποντας κύματα όμοια με αυτά που παράγει ένα απόλυτα υγιές ανθρώπινο κύτταρο. Η βελτίωση της γενικής κατάστασης του σώματος τεκμηριώνεται από ανεξάρτητα τεστ του Ινστιτούτου Ερευνών «Προστατεύοντας την Μητέρα και το Παιδί» από το «Βιο-ηλεκτρομαγνητικό Κέντρο», από το «Εθνικό Ιατρικό Κέντρο Κλινικής», της Δημοκρατίας της Μολδαβίας.

Μέχρι σήμερα, πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν συσκευές όπως το Torsion TMμε ανάλογα χαρακτηριστικά και αποτελέσματα! H δημιουργία του κατέστη δυνατή χάρη σε μία σειρά από επαναστατικές επιστημονικές ανακαλύψεις και εφευρέσεις στον χώρο της νανοτεχνολογίας  και της θεωρίας Torsion field.

Θα πρέπει να ληφθεί επίσης υπ’όψιν ότι η δομή fractal των ενεργών κρυστάλλων μεταλλάσσει την επιβλαβή ακτινοβολία προς όλες τις κατευθύνσεις σε μία ακτίνα δύο μέτρων, ενώ οι περισσότερες άλλες προστατευτικές συσκευές περιορίζουν την ακτίνα δράσης τους σε 10-15 εκ., και οι προστατευτικές τους ιδιότητες δεν ξεπερνούν το 20-30% ουδετεροποίησης των επιβλαβών ραδιενεργών κυμάτων.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μία συγκεκριμένη, απτή ποιότητα στους πελάτες μας. Αυτή η ποιότητα αφορά στην προστασία κατά την χρήση προϊόντων που εκπέμπουν ακτινοβολία. Ποιότητα απαραίτητη η οποία άπτεται μιας από τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες – την ανάγκη να προστατεύσουμε την υγεία μας.

Τα προϊόντα και οι συσκευές μας έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σε ιατρικά κέντρα εξοπλισμένα με συσκευές και όργανα όπως: ARM-PERESVET, BIOTEST, IMEDIS, κ.α.mobil-test-proof-300x207-300x171

Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας!

Κάνετε ένα δώρο ζωής σε εσάς και στους αγαπημένους φίλους σας παραγγέλνοντας το προϊόν τώρα και επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας:

BuyNow