• 3 Μαΐου 2016
microwave

Προστασία Torsion TM από την αρνητική ακτινοβολία του φούρνου μικροκυμάτων.
microwave_label-300x80-300x80Η κύρια πηγή «μόλυνσης» από την μη ιονίζουσα ακτινοβολία –ειδικά στην κουζίνα- είναι ο φούρνος μικροκυμάτων, ο ποίος λόγω του ίδιου του τρόπου λειτουργίας του, εκπέμπει σε υψηλές και υπέρ- υψηλές συχνότητες. Αν και το φαγητό ετοιμάζεται ιδιαίτερα γρήγορα, είναι προτιμότερο να μένουμε 1-2 μέτρα μακρύτερα από τα μικροκύματα. Η μη ιονίζουσα ακτινοβολία των μικροκυμάτων μειώνει την αποτελεσματικότητά μας, προκαλεί δυσκολία στην συγκέντρωση, κούραση και πονοκεφάλους, οδηγεί σε μη αναστρέψιμες βλάβες του εγκεφάλου, ενώ επηρεάζει και το κεντρικό νευρικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς και τα αιμοφόρα αγγεία. Όπως φαίνεται από πειράματα που διεξήχθησαν με την βοήθεια της διαγνωστικής συσκευής Bio-Test, το φαγητό που παρασκευάζεται σε φούρνο μικροκυμάτων είναι γεμάτο με επιβλαβή για τον άνθρωπο ακτινοβολία.

microwaveΗ προστατευτική μας συσκευή όχι μόνο εξαλείφει τα αρνητικά αποτελέσματα της ακτινοβολίας όπως αναφέραμε παραπάνω, αλλά επίσης λειτουργεί σαν καταλύτης, συσσωρεύοντας και εκπέμποντας κύματα πανομοιότυπα με εκείνα που παράγει ένα υγιές ανθρώπινο κύτταρο. Η βελτίωση της γενικής κατάστασης του ανθρώπινου οργανισμού τεκμηριώνεται από τα ανεξάρτητα τεστ μας. Η τροφή που θερμαίνεται σε έναν φούρνο μικροκυμάτων με προστασία Torsion παραμένει υγιεινή για το ανθρώπινο σώμα.
Micr-test-247x300-247x300Μέχρι σήμερα, πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν συσκευές όπως το Torsion TMμε ανάλογα χαρακτηριστικά και αποτελέσματα! H δημιουργία του κατέστη δυνατή χάρη σε μία σειρά από επαναστατικές επιστημονικές ανακαλύψεις και εφευρέσεις στον χώρο της νανοτεχνολογίας  και της θεωρίας Torsion field.

Θα πρέπει να ληφθεί επίσης υπ’όψιν ότι η δομή fractal των ενεργών κρυστάλλων μεταλλάσσει την επιβλαβή ακτινοβολία προς όλες τις κατευθύνσεις σε μία ακτίνα δύο μέτρων, ενώ οι περισσότερες άλλες προστατευτικές συσκευές περιορίζουν την ακτίνα δράσης τους σε 10-15 εκ., και οι προστατευτικές τους ιδιότητες δεν ξεπερνούν το 20-30% ουδετεροποίησης των επιβλαβών ραδιενεργών κυμάτων.

microwave_example-300x225-300x225Τα chips τοποθετούνται στο εσωτερικό του φούρνου μικροκυμάτων, ένα σε κάθε πλευρά.

Κάνετε ένα δώρο ζωής σε εσάς και στους αγαπημένους φίλους σας παραγγέλνοντας τώρα το προϊόν και επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας:

BuyNow