• 3 Μαΐου 2016
laptop2

computerΠροστατευτικό chip για την επιβλαβή ακτινοβολία  που εκπέμπει ο υπολογιστής σας.

Το προστατευτικό chip Torsion για υπολογιστές είναι σχεδιασμένο ώστε να αποτελείται από ένα σετ των πέντε chips. Κάθε chip έχει μέγεθος 10cm x 1cm x 1mm. Για να τα τοποθετήσετε, απλώς αφαιρέστε το πίσω μέρος της πλάκας και τοποθετήστε την κολλητική πλευρά ως εξής:

  • Desktops:

Τέσσερα chips τοποθετούνται στις γωνίες της οθόνης, δύο πάνω και δύο κάτω.

Το πέμπτο τοποθετείται στον πύργο του υπολογιστή, στραμμένο προς τον χρήστη.

  • Φορητοί Υπολογιστές:laptop_example-244x300-244x300

Τέσσερα chips τοποθετούνται στις γωνίες της οθόνης, δύο πάνω και δύο κάτω.

Το πέμπτο τοποθετείται όπως φαίνεται στην εικόνα.

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι 15 λεπτά μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή είναι αρκετά για ένα σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία του ανθρώπου. Στις μέρες μας, χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή σε όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναγκάζονται να περνούν ολόκληρες ημέρες μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή. Η οθόνη είναι μια ισχυρή πηγή ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Ο συνεχής βομβαρδισμός του ανθρώπινου οργανισμού με μη ιονίζουσα ακτινοβολία οδηγεί σε ανισορροπία της βιο-ενέργειας του σώματος, επηρεάζοντας αρνητικά το κεντρικό νευρικό σύστημα, αλλά και το καρδιαγγειακό, το ανοσοποιητικό, το γενετικό και το ενδοκρινικό σύστημα, προκαλώντας αλλαγές ακόμα και στο αίμα. Μετά από δύο ώρες συνεχούς χρήσης του υπολογιστή οι άνθρωποι αισθάνονται κούραση, ενώ σε κάποιους προκαλείται πονοκέφαλος.  Οι γυναίκες οι οποίες δουλεύουν συνεχώς στον υπολογιστή κινδυνεύουν να έχουν μία περίπλοκη εγκυμοσύνη, ενώ αυξάνεται ο κίνδυνος να αποκτήσουν παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες.

Τα παιδιά επηρεάζονται ιδιαίτερα από τον υπολογιστή: μετά από 20-30 λεπτά ηλεκτρονικών παιχνιδιών, τα επίπεδα ουρικού οξέος στο αίμα ενός δεκάχρονου παιδιού είναι παρόμοια με ενός καρκινοπαθή. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας,  εγείρει ανησυχίες και θέτει το ζήτημα της προστασίας από την μη ιονίζουσα ακτινοβολία ως πρωτεύον. Έχουμε επιτέλους αναπτύξει προστασία απέναντι στην αρνητική επίδραση κάθε υπολογιστή. Η αρχή της δράσης αυτής έχει ως εξής:

Το προστατευτικό   chip Torsion αντανακλά την αρνητική ακτινοβολία του υπολογιστή πίσω στην πηγή. Όταν τα κύματα συναντώνται, τα δύο αρνητικά (-) μετατρέπονται σε ένα θετικό κύμα (+), ευεργετικό για τον άνθρωπο. Η θετική εκπομπή της μήτρας από την άλλη μεριά αυξάνει το θετικό αποτέλεσμα ενισχύοντάς το.

Όταν δουλεύετε σε έναν υπολογιστή με προστασία Torsion, όχι μόνο προστατεύεστε 100% από τις αρνητικές ακτινοβολίες (έως και 30GΗz), αλλά αποκαθιστάτε την υγεία σας! (Δείτε τις σχετικές έρευνες.)

Κάνετε ένα δώρο ζωής στον εαυτό σας και στους αγαπημένους φίλους σας παραγγέλνοντας το προϊόν τώρα και επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας:

BuyNow