• 3 Μαΐου 2016
biosimu

Η συσκευή, η οποία δημιουργήθηκε με την βοήθεια της νανοτεχνολογίας, έχει ως στόχο να ενισχύσει το βιο-πεδίο και την προσαρμογή της ακτινοβολίας σε διάφορα τμήματα του ανθρώπινου σώματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά για την απολύμανση ή για την αλλαγή δομής του ύδατος. Το Biostimulator βασίζεται στις επιστημονικές ανακαλύψεις της V.P. Kaznacheeva, ακαδημαϊκό της Ρωσικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών ,και των ακαδημαϊκών της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών, A.F. Okhatrin, A.E. Akimov, G.I. Schipova.

Η συσκευή είναι ουσιαστικά ένα ύφασμα, 20 x 30cm στο οποίο έχουν ενσωματωθεί κάποια ειδικά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που αντιπροσωπεύουν την εξειδίκευσή μας. Ο τρόπος λειτουργίας της συσκευής βασίζεται  στην αρχή της αντανάκλασης της ραδιενέργειας από το ανθρώπινο σώμα και την ενεργειακή συσσώρευση ακτινοβολίας στα μιτοχόνδρια των ανθρώπινων κυττάρων. Τα μιτοχόνδρια, όπως τώρα γνωρίζουμε, είναι η βασική επαναφορτιζόμενη μπαταρία των ζωντανών κυττάρων. Δεδομένου ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά μέσο όρο από 65 τρισεκατομμύρια κύτταρα, είναι άραγε δυνατόν να γεμίσουμε με ενέργεια όλα τα κύτταρα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα; Αποδεικνύεται ότι αυτό είναι εφικτό, τοποθετώντας τα χέρια και από τις δύο πλευρές στο Biostimulator. Σύμφωνα με την θεωρία του Su-Jok (Prof. Pak), όλα τα όργανα του σώματος συνδέονται και αντιστοιχούν σε κάποιο σημείο των χεριών και των πελμάτων. Για παράδειγμα, εν συντομία ο αντίχειρας συνδέεται με το κεφάλι, ο δείκτης με το χέρι κ.ο.κ.

Το Biostimulator αποκαθιστά το βιο-πεδίο του ανθρώπινου οργανισμού σε μόλις 6 λεπτά.

bio_example-300x262-300x262Οδηγίες Χρήσης:
usage_example1-300x210-300x210Το Biostimulator τοποθετείται στην ράχη του αριστερού χεριού και το δεξί χέρι καλύπτει την άλλη πλευρά του Biostimulator. (2 λεπτά)
usage_example2-300x249-300x249Έπειτα, οι θέσεις των χεριών αντιστρέφονται (2 λεπτά)
usage_example3-300x267-300x267

Τέλος, τοποθετούμε την συσκευή ανάμεσα στις δύο παλάμες για άλλα δύο λεπτά.

6 λεπτά είναι αρκετά για να αναπληρώσουμε την ενέργεια ολόκληρου του σώματος. Κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις και υπολογιστές θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα, αν βρίσκονται κοντύτερα από δύο μέτρα στο  Biostimulator. Αν ωστόσο προστατεύονται και αυτές οι συσκευές από τα chips Torsion, μπορούν να είναι σε λειτουργία.

bio_water-221x300-221x300Το Biostimulator μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αλλαγή της δομής του νερού. Για να το πετύχουμε, χρειάζεται να τοποθετήσουμε ένα δοχείο με νερό έως και 10 λίτρα στην επιφάνεια του Biostimulator για 10-12 ώρες. Το νερό μετατρέπεται σε ιαματικό. Μπορείτε να πιείτε χωρίς περιορισμό  ως προς την ποσότητα.

Το Biostimulator μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς, τοποθετώντας το στο σημείο της πληγής. Όμως, μην το τοποθετείτε στην καρδιά!

Δε συνιστάται για :

  • Εμφυτευμένο βηματοδότη
  • Καρκινικούς όγκους
  • Υπερτασική καρδιοπάθεια

bio_testerΣυσκευή για την διάγνωση και την θεραπεία με την μέθοδο του R. Folly, “Biotest”.

Σκοπός: έλεγχος των φαρμάκων, θεραπείες, Vega testing.

Κάνετε ένα δώρο ζωής σε εσάς και στους αγαπημένους φίλους σας παραγγέλνοντας τώρα το προϊόν και επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας:

BuyNow