Οι 17 ερωτήσεις και απαντήσεις που πρέπει να γνωρίζετε για το TORSION

Πολλοί χρήστες των κινητών τηλεφώνων έχουν υποστηρίξει ότι αισθάνονται την ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα τους να τους καθιστά συγχυσμένους  και πιο ξεχασιάρηδες. Υπάρχουν σημαντικές εργαστηριακές ενδείξεις από μελέτες σε ζώα που υποστηρίζουν αυτές τις αξιώσεις. Μεγάλης έκτασης πειράματα με αρουραίους έχουν δείξει ότι τα ζώα έχουν δυσκολίες στον εντοπισμό της τροφής στο λαβύρινθο όταν έχουν εκτεθεί σε ακτινοβολία κινητού τηλεφώνου.

Επιπλέον, επιστημονικές μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι τα ανοίγματα EMF αλλάζουν την παραγωγή του νευρο-χημικών ουσιών στον εγκέφαλο και το κεντρικό νευρικό σύστημα, υποδεικνύοντας μια πιθανή αλλαγή στη λειτουργία του εγκεφάλου.

Ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων και υγεία

Q1: Τι είναι το Torsion ™ Προστατευτικό Chip;

Α: To Torsion ™ Προστατευτικό Chip είναι ένα chip νανοτεχνολογίας  που σχεδιάστηκε για την προστασία των χρηστών κινητών τηλεφώνων από τις βλαβερές συνέπειες της μη ιονίζουσας ακτινοβολίας που εκπέμπεται από τα κινητά τους τηλέφωνα

Q2: Μπορεί το Torsion ™ προστατευτικό Chip  να κάνει πρόληψη του καρκίνου ή να θεραπεύσει οποιεσδήποτε ιατρικές παθήσεις;

Α: Το Torsion™ Προστατευτικό Chip δεν είναι μια ιατρική συσκευή. Δεν προορίζεται για την ανίχνευση, τη θεραπεία, την αποκατάσταση ή τη διάγνωση τυχόν προηγούμενης ή παρούσας ασθένειας. Αν έχετε μία ιατρική πάθηση θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν εξουσιοδοτημένο ειδικό σε θέματα υγείας αμέσως.

Q3: Πώς το Torsion ™ Προστατευτικό Chip πρόκειται να με βοηθήσει;

A: Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούν  Torsion™ Προστατευτικό chip έχουν λιγότερους πονοκεφάλους, κατανοητό τρόπο σκέψης, μείωση του στρες, αυξημένη ευαισθητοποίηση, ηρεμία, καλύτερο ύπνο,  βελτιωμένη  ψυχική εστίαση, ανθεκτικότητα σε ακτινοβολία κινητών και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Q4: Έχει το  Torsion ™ Προστατευτικό Chip αποδειχθεί επιστημονικά;

Α: Σίγουρα – Απολύτως – Ναι. Το Torsion ™ Προστατευτικό Chip είναι το μόνο τσιπ στον κόσμο που έχει ελεγχθεί με IMEDIS και Peresvet χρησιμοποιώντας κβαντικές συσκευές ιατρικής. Η αποτελεσματικότητα του Torsion  ™ Προστατευτικό Chip περαιτέρω επαληθεύεται από τον καθηγητή Γιούρι Grigoriev του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Παρακαλούμε επισκεφθείτε μας στο www.torsion-tech.com για περισσότερες πληροφορίες και τα αποτελέσματα των δοκιμών.

Ε5: Πώς λειτουργεί

Τοποθετώντας αυτό το τσιπ εναντίον της ακτινοβολίας στο κινητό σας χτίζετε ένα εμπόδιο για την προστασία των ιστών του εγκεφάλου και του αυτιού από την επιβλαβή ακτινοβολία και θα απορροφήσει τη μέγιστη εισερχόμενη ακτινοβολία από το κινητό τηλέφωνο και θα εξουδετερώσει αυτή την ακτινοβολία μέσω ενσωματωμένης τεχνολογίας

Ε6: Πόσο καιρό θα χρειαστεί ώστε το  Torsion ™ Προστατευτικό Chip να τεθεί σε ισχύ;

Α: Σε σύγκριση με ανυπεράσπιστους στην ακτινοβολία χρήστες της κινητής τηλεφωνίας, το  Torsion ™ Προστατευτικό Chip παρέχει άμεση προστασία αποδεδειγμένα. Μόλις το  Torsion  ™ Προστατευτικό Chip επικολληθεί στο κινητό τηλέφωνο ή την μπαταρία, αρχίζει να αποκρούσει την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων κατά 99%. Προσφέρει στιγμιαία ανακούφιση σε καταστάσεις που σχετίζονται με την ακτινοβολία, όπως πονοκεφάλους, απώλεια μνήμης, επιθετικότητα, κούραση και έλλειψη ύπνου.

Q7: Τι θα συμβεί αν δεν χρησιμοποιώ το κινητό μου τηλέφωνο πολύ – είμαι ακόμα σε κίνδυνο;

Α: Ναι, εφ ‘όσον η μπαταρία έχει τοποθετηθεί στο κινητό σας τηλέφωνο που θα κυκλοφορήσει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF). Αυτά τα EMF είναι διασπαστικά και πολύ επιβλαβή για την φυσική ακεραιότητα της ανθρώπινης υγείας και της ζωής.

Ε8: Πού  θα πρέπει να κολλήσει το Torsion  ™ προστατευτικό  Chip στο κινητό μου τηλέφωνο;

Α:   Το Torsion™ Προστατευτικό Chip πρέπει να το πιέσετε γερά στο πίσω μέρος  της μπαταρίας του κινητού ή στο πίσω μέρος του κινητού τηλεφώνου με την ετικέτα του Torsion™ στραμμένη προς τα επάνω. Παρακαλούμε ανατρέξτε στο φυλλάδιο οδηγιών μας για μια πιο λεπτομερή σύνοψη.

Ε9: Πώς θα μπορώ να ξέρω ότι το Torsion ™ Προστατευτικό Chip  λειτουργεί;

Α: Σας συνιστούμε να παρακολουθείτε πώς αισθάνεστε τόσο πριν όσο και μετά την εφαρμογή του Torsion ™ Προστατευτικό Chip . Θα πρέπει να παρατηρήσετε άμεση μείωση θερμοκρασίας στο κεφάλι, πονοκεφάλους, απώλεια μνήμης, επιθετικότητας και  κούρασης. Οι συνήθειες του ύπνου σας θα βελτιωθούν επίσης πάρα πολύ.

Q10: Είναι το  Torsion™ Προστατευτικό Chip  αδιάβροχο;

Α: Ναι,  είναι πλήρως σφραγισμένο σε  πλαστικό περιτύλιγμα, όμως, σας συμβουλεύουμε ότι το κινητό τηλέφωνο και το  Torsion™ Προστατευτικό Chip να μην εκτίθεται σε νερό.

Q11. Μήπως το  Torsion™ Προστατευτικό Chip επηρεάσει την ισχύ του σήματος του τηλεφώνου μου;

  1. Όχι, το  Torsion™ Προστατευτικό τσιπ δεν θα επηρεάσει την ισχύ του σήματος του κινητού τηλεφώνου, την μετάδοση ή τη λήψη σας. Στην πραγματικότητα, μειώνει την παρεμβολή του σήματος στο κινητό τηλέφωνο και θα ακούτε τις κλήσεις σας καλύτερα, με λιγότερο θόρυβο.

Q12. Αν χρησιμοποιώ  το  Torsion™ Προστατευτικό Chip τα Hands-free ακουστικά, μπορώ ακόμα να χρησιμοποιήσω  το  Torsion™ Προστατευτικό Chip στο τηλέφωνό μου;

  1. Ναι, θα πρέπει ακόμα να έχετε το  Torsion™ Προστατευτικό Chip  επικολλημένο στο κινητό τηλέφωνο ή την μπαταρία σας, ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε hands free ακουστικά. Σε γενικές γραμμές, οποιαδήποτε μείωση στην ένταση της ακτινοβολίας που εκπέμπεται στο κεφάλι του χρήστη είναι φυσικά επιθυμητή, ακόμη και η μείωση της έντασης της έκθεσης στο κεφάλι, που επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας ένα ακουστικό αυτιού, μπορεί να μην φέρει το επίπεδο της ακτινοβολίας κάτω από το όριο όπου συμβαίνουν βιολογικές επιδράσεις.

Q13: Μπορεί το  Torsion™ Προστατευτικό Chip  να χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά, επίσης;

Ναι, το  Torsion ™ Προστατευτικό Chip θα πρέπει να χρησιμοποιείται και από ενήλικες και ιδιαίτερα από τα παιδιά που είναι πιο ευάλωτοι λόγω του ανώριμου νευρολογικού συστήματός τους.

Q14: Υπάρχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων;

A: Όλα τα  Torsion™ Προστατευτικό Chip  έχουν 3-ετή εγγύηση. Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε το Torsion™ Προστατευτικό Chip  για οποιονδήποτε λόγο στο διανομέα σας TORSION ™ για πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την αγορά. Πρέπει να επιστραφεί στην αρχική κατάσταση που αγοράστηκε,  με την απόδειξη αγοράς.

Q16: Τι είναι τα πρότυπα ασφαλείας για τις εκπομπές κινητών τηλεφώνων;

Τα πρότυπα ασφαλείας για τα κινητά τηλέφωνα διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Η επιστημονική βάση για τα πρότυπα είναι ότι θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο εγκεφαλικός ιστός δεν θερμαίνεται «σημαντικά» από την ακτινοβολία, δεδομένου ότι η θέρμανση θεωρείται από ορισμένους επιστήμονες να είναι ο μόνος δυνητικός κίνδυνος για την υγεία που συνδέεται με τις εκπομπές κινητών τηλεφώνων.

Q17: Ποια είναι η επιστημονική απόδειξη ότι τα ασύρματα κινητά τηλέφωνα προκαλούν βιολογικές αλλοιώσεις;

Υπάρχει ένα σημαντικό  άθροισμα επιστημονικών στοιχείων που δείχνουν ότι η  ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου έχει σημαντικές βιολογικές επιδράσεις. Μερικές από τις πιο πρόσφατες μελέτες:

Η ασύρματη τεχνολογία Ερευνών (ΥΔΤ), ένας οργανισμός έρευνας που χρηματοδοτείται από τη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε το Μάιο του 1999 ότι μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε Ολοκληρωμένα Συστήματα Εργαστήριο στο Triangle Park, Βόρεια Καρολίνα, σε ανθρώπινα κύτταρα αίματος ,έδειξαν τριπλασιασμό των βλαβών των χρωμοσωμάτων και προκαλούνται από την  ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων.   Σύμφωνα με τον Δρ Carlo,  πρόεδρο της WTR, αυτό είναι ένας ισχυρός δεσμός με τον καρκίνο.